Previsió per a: Badalona, 2:05Z 21 Jan, 2018


Aquesta nit: Molt ennuvolat. Mínima 11°C. Vent del nordoest aproximadament 14 Km/h, a ratxes a 26 Km/h.

Diumenge: Molt ennuvolat al matí, canviant a parcialment ennuvolat a la tarda. Màxima 18°C. UV index fins 1. Vent del nordoest aproximadament 11 Km/h al matí, canviant a 4 Km/h a la tarda.
Diumenge a la nit: Generalment serè al vespre, canviant a serè després de mitjanit. Mínima 7°C. Vent del nordoest aproximadament 4 Km/h.

Dilluns: Assolellat. Màxima 18°C. UV index fins 2. Vent del nordoest aproximadament 3 Km/h al matí, canviant a sud-sudest a la tarda.
Dilluns a la nit: Parcialment ennuvolat. Mínima 7°C. Vent de l'oest-nordoest aproximadament 3 Km/h.

Dimarts: Parcialment a generalment assolellat al matí, canviant a generalment assolellat a la tarda. Màxima 18°C. UV index fins 2. Vent de l'oest-sudoest aproximadament 5 Km/h.
Dimarts a la nit: Poc ennuvolat a parcialment ennuvolat al vespre, canviant a serè després de mitjanit. Mínima 5°C. Vent del sud-sudoest quasi en calma al vespre, canviant a nord-nordoest després de mitjanit.

Dimecres: Assolellat al matí, canviant a generalment assolellat a la tarda. Màxima 17°C. UV index fins 2. Vent de l'oest aproximadament 4 Km/h al matí, canviant a sudoest aproximadament 10 Km/h a la tarda.
Dimecres a la nit: Parcialment ennuvolat. Mínima 6°C. Vent del sudoest aproximadament 5 Km/h.

Dijous: Parcialment ennuvolat. Màxima 15°C. UV index fins 2. Vent de l'oest aproximadament 6 Km/h.
Dijous a la nit: Molt ennuvolat al vespre, canviant a molt ennuvolat a ennuvolat després de mitjanit. Lleugera boira, irregular després de mitjanit. Probabilitat de pluja després de mitjanit. Mínima 6°C. Vent de l'oest aproximadament 6 Km/h al vespre, canviant a nord-nordoest després de mitjanit. Probabilitat de precipitació 60 %. Precipitació entre 5 i 10 mm.

Divendres: Molt ennuvolat a ennuvolat. Lleugera boira, irregular al matí, més tard lleugera a moderada boira a la tarda. Probabilitat de pluja. Màxima 10°C. UV index fins 1. Vent de l'est-nordest aproximadament 4 Km/h al matí, canviant a nord a la tarda. Probabilitat de precipitació 70 %. Precipitació aproximadament 20 mm.
Divendres a la nit: Ennuvolat al vespre, canviant a parcialment ennuvolat després de mitjanit. Lleugera a moderada boira al vespre, més tard irregular lleugera boira després de mitjanit. probabilitat de pluja. Mínima 6°C. Vent de l'oest-nordoest aproximadament 8 Km/h. Probabilitat de precipitació 30 %. Precipitació menys de 2 mm.

Dissabte: Parcialment a molt ennuvolat al matí, canviant a parcialment ennuvolat a la tarda. Màxima 12°C. UV index fins 1. Vent del nord-nordoest aproximadament 8 Km/h al matí, canviant a est a la tarda.
Dissabte a la nit: Parcialment ennuvolat al vespre, canviant a generalment serè després de mitjanit. Mínima 4°C. Sensació de fred pel vent de 0 a 8. Vent del nord-nordest aproximadament 21 Km/h, a ratxes a 33 Km/h.

Diumenge: Assolellat. Màxima 10°C. Sensació de fred pel vent de 0 a 6. UV index fins 2. Vent del nord-nordest aproximadament 27 Km/h, a ratxes a 38 Km/h.

© meteobadalona.com - model numèric calculat amb WXSIM de Thomas J. Ehrensperger


Interpretación de l'index UV

 

Index Descripció Protecció recomanada
0-2 Cap perill Ulleres de sol, si hi ha neu, a la platja, o per a pells fines: crema solar
3-5 Lleuger risc si no s'usa protecció Ulleres de sol i crema protectora, cobrir el cos amb teixits i barret, buscar l'ombra a migdia
6-7 Risc alt si no s'usa protecció Ulleres de sol i crema protectora de factor 15 o més, cobrir el cos amb roba, barret d'ales, i reduir el temps al sol des de dues hores abans fins a tres hores després del migdia solar (de 11:00  a 16: 00 durant l'estiu)
8-10 Risc molt alt si no s'usa protecció Ulleres de sol i crema protectora de factor 15 o més, cobrir el cos amb roba, barret d'ales, i reduir el temps al sol des de dues hores abans fins a tres hores després del migdia solar (de 11:00  a 16: 00 durant l'estiu) - la pell es pot cremar amb molt poca estona d'exposició!
11 + Risc extrem si no s'usa protecció Prendre totes les precaucions, entre elles: dur ulleres de sol i utilitzar protector solar, cobrir el cos amb camisa de màniga llarga i pantalons, usar un barret ample, i evitar el sol des de dues hores abans fins a tres hores després del migdia solar

Interpretació extreta de la web de Casacota amb la seva autorització.

 

Avís legal


Si quieres colaborar en el mantenimiento y la mejora de este observatorio, y la información que se ofrece desde esta web, puedes hacer una donación voluntaria para este fin.

Rankings web

 

World Weather Websites

 

Bo-Rox Wetter Topsites List

Desde el 10/02/08

 

Índice Robertsson

Meteoclimatic

Xarxes socials