Previsió per a: Badalona, 8:05Z 21 Nov, 2017Avui: Generalment assolellat al matí, canviant a assolellat a la tarda. Màxima 18°C. UV index fins 2. Vent de l'oest-nordoest aproximadament 5 Km/h al matí, canviant a sudoest a la tarda.
Aquesta nit: Generalment serè al vespre, canviant a poc ennuvolat després de mitjanit. Mínima 8°C. Vent de l'oest-nordoest aproximadament 4 Km/h.

Dimecres: Assolellat. Màxima 19°C. UV index fins 2. Vent de l'oest aproximadament 7 Km/h al matí, canviant a sud-sudoest a la tarda.
Dimecres a la nit: Serè al vespre, canviant a poc ennuvolat a parcialment ennuvolat després de mitjanit. Mínima 9°C. Vent de l'oest-sudoest aproximadament 6 Km/h.

Dijous: Parcialment a generalment assolellat al matí, canviant a generalment assolellat a la tarda. Màxima 19°C. UV index fins 1. Vent de l'oest aproximadament 8 Km/h.
Dijous a la nit: Poc ennuvolat al vespre, canviant a poc ennuvolat a parcialment ennuvolat després de mitjanit. Mínima 9°C. Vent de l'oest aproximadament 5 Km/h.

Divendres: Assolellat al matí, canviant a parcialment a generalment assolellat a la tarda. Màxima 20°C. UV index fins 1. Vent del sudoest aproximadament 4 Km/h al matí, canviant a 9 Km/h a la tarda.
Divendres a la nit: Parcialment ennuvolat al vespre, canviant a parcialment a molt ennuvolat després de mitjanit. Mínima 10°C. Vent del sudoest aproximadament 5 Km/h.

Dissabte: Molt ennuvolat al matí, canviant a molt ennuvolat a ennuvolat a la tarda. Màxima 18°C. UV index fins 1. Vent de l'oest aproximadament 6 Km/h.
Dissabte a la nit: Molt ennuvolat al vespre, canviant a molt ennuvolat a ennuvolat després de mitjanit. Mínima 13°C. Vent de l'est-nordest aproximadament 8 Km/h.

Diumenge: Ennuvolat al matí, canviant a cobert a la tarda. Lleugera possibilitat de pluja a la tarda. Màxima 18°C. UV index fins 1. Vent del nord-nordest aproximadament 4 Km/h al matí, canviant a est-sudest a la tarda. Probabilitat de precipitació menys de 20 %. Precipitació menys de 2 mm.
Diumenge a la nit: Cobert al vespre, canviant a molt ennuvolat després de mitjanit. Lleugera possibilitat de pluja. Mínima 13°C. Vent del sud-sudest aproximadament 5 Km/h al vespre, canviant a sudoest després de mitjanit. Probabilitat de precipitació menys de 20 %. Precipitació menys de 2 mm.

Dilluns: Parcialment a molt ennuvolat al matí, canviant a molt ennuvolat a ennuvolat a la tarda. Lleugera possibilitat de pluja a la tarda. Màxima 19°C. UV index fins 1. Vent del sudoest aproximadament 9 Km/h. Probabilitat de precipitació menys de 20 %. Precipitació menys de 2 mm.
Dilluns a la nit: Cobert al vespre, canviant a molt ennuvolat després de mitjanit. Lleugera possibilitat de pluja. Mínima 13°C. Vent del sudoest aproximadament 9 Km/h. Probabilitat de precipitació menys de 20 %. Precipitació menys de 2 mm.

Dimarts: Molt ennuvolat al matí, canviant a molt ennuvolat a ennuvolat a la tarda. Lleugera possibilitat de pluja. Màxima 19°C. UV index fins 1. Vent del sudoest aproximadament 8 Km/h. Probabilitat de precipitació menys de 20 %. Precipitació menys de 2 mm.
Dimarts a la nit: Molt ennuvolat a ennuvolat. Mínima 13°C. Vent del sudoest aproximadament 7 Km/h.

© meteobadalona.com - model numèric calculat amb WXSIM de Thomas J. Ehrensperger


Interpretación de l'index UV

 

Index Descripció Protecció recomanada
0-2 Cap perill Ulleres de sol, si hi ha neu, a la platja, o per a pells fines: crema solar
3-5 Lleuger risc si no s'usa protecció Ulleres de sol i crema protectora, cobrir el cos amb teixits i barret, buscar l'ombra a migdia
6-7 Risc alt si no s'usa protecció Ulleres de sol i crema protectora de factor 15 o més, cobrir el cos amb roba, barret d'ales, i reduir el temps al sol des de dues hores abans fins a tres hores després del migdia solar (de 11:00  a 16: 00 durant l'estiu)
8-10 Risc molt alt si no s'usa protecció Ulleres de sol i crema protectora de factor 15 o més, cobrir el cos amb roba, barret d'ales, i reduir el temps al sol des de dues hores abans fins a tres hores després del migdia solar (de 11:00  a 16: 00 durant l'estiu) - la pell es pot cremar amb molt poca estona d'exposició!
11 + Risc extrem si no s'usa protecció Prendre totes les precaucions, entre elles: dur ulleres de sol i utilitzar protector solar, cobrir el cos amb camisa de màniga llarga i pantalons, usar un barret ample, i evitar el sol des de dues hores abans fins a tres hores després del migdia solar

Interpretació extreta de la web de Casacota amb la seva autorització.

 

Avís legal


Si quieres colaborar en el mantenimiento y la mejora de este observatorio, y la información que se ofrece desde esta web, puedes hacer una donación voluntaria para este fin.

Rankings web

 

World Weather Websites

 

Bo-Rox Wetter Topsites List

Desde el 10/02/08

 

Índice Robertsson

Meteoclimatic

Xarxes socials