Previsió per a: Badalona, 8:05Z 22 Apr, 2018Avui: Parcialment a generalment assolellat al matí, canviant a parcialment ennuvolat a la tarda. Màxima 24°C. UV index fins 7. Vent del sudoest aproximadament 12 Km/h, a ratxes a 27 Km/h.
Aquesta nit: Parcialment ennuvolat al vespre, canviant a poc ennuvolat a parcialment ennuvolat després de mitjanit. Mínima 14°C. Vent del sudoest aproximadament 4 Km/h.

Dilluns: Parcialment ennuvolat al matí, canviant a parcialment a molt ennuvolat a la tarda. Màxima 25°C. UV index fins 7. Vent del sud aproximadament 7 Km/h, a ratxes a 25 Km/h.
Dilluns a la nit: Parcialment a molt ennuvolat. Mínima 15°C. Vent de l'est quasi en calma al vespre, canviant a nordest després de mitjanit.

Dimarts: Molt ennuvolat al matí, canviant a parcialment a molt ennuvolat a la tarda. Màxima 23°C. UV index fins 7. Vent de l'est aproximadament 5 Km/h al matí, canviant a 10 Km/h a la tarda.
Dimarts a la nit: Parcialment ennuvolat. Mínima 14°C. Vent de l'est-nordest aproximadament 4 Km/h al vespre, canviant a nord-nordest després de mitjanit.

Dimecres: Molt ennuvolat a ennuvolat al matí, canviant a ennuvolat a la tarda. Màxima 22°C. UV index fins 5. Vent de l'est-nordest aproximadament 9 Km/h.
Dimecres a la nit: Ennuvolat. Mínima 16°C. Vent de l'est-nordest aproximadament 4 Km/h al vespre, canviant a nord-nordoest aproximadament 9 Km/h després de mitjanit.

Dijous: Molt ennuvolat a ennuvolat al matí, canviant a ennuvolat a la tarda. Màxima 23°C. UV index fins 6. Vent del nord aproximadament 6 Km/h al matí, canviant a sudest a la tarda.
Dijous a la nit: Ennuvolat al vespre, canviant a parcialment a molt ennuvolat després de mitjanit. Lleugera possibilitat de pluja. Precipitació intermitent o en ruixats. Mínima 15°C. Vent del sudest quasi en calma. Probabilitat de precipitació 20 %. Precipitació menys de 2 mm.

Divendres: Parcialment a generalment assolellat. Màxima 25°C. UV index fins 8. Vent del sudest aproximadament 8 Km/h, a ratxes a 24 Km/h, al matí, canviant a sud aproximadament 16 Km/h, a ratxes a 31 Km/h, a la tarda.
Divendres a la nit: Parcialment ennuvolat al vespre, canviant a molt ennuvolat a ennuvolat després de mitjanit. probabilitat de pluja després de mitjanit. Precipitació intermitent o en ruixats. Mínima 16°C. Vent del sud-sudoest aproximadament 10 Km/h, a ratxes a 30 Km/h, al vespre, canviant a 5 Km/h després de mitjanit. Probabilitat de precipitació 30 %. Precipitació menys de 2 mm.

Dissabte: Ennuvolat. Lleugera possibilitat de pluja. Tempestes disperses probable. Màxima 20°C. UV index fins 4. Vent de l'est-nordest aproximadament 14 Km/h, a ratxes a 29 Km/h. Probabilitat de precipitació 20 %. Precipitació menys de 2 mm.
Dissabte a la nit: Molt ennuvolat a ennuvolat al vespre, canviant a ennuvolat després de mitjanit. Lleugera a moderada boira després de mitjanit. Probabilitat de pluja. Tronades disperses possibles. Mínima 12°C. Vent del nord aproximadament 7 Km/h, a ratxes a 25 Km/h, al vespre, canviant a oest després de mitjanit. Probabilitat de precipitació 70 %. Precipitació entre 5 i 10 mm.

Diumenge: Parcialment a molt ennuvolat al matí, canviant a parcialment ennuvolat a la tarda. Lleugera boira, irregular al matí. Lleugera possibilitat de pluja. Màxima 20°C. UV index fins 8. Vent de l'oest aproximadament 4 Km/h. Probabilitat de precipitació 20 %. Precipitació menys de 2 mm.
Diumenge a la nit: Parcialment ennuvolat. Mínima 12°C. Vent de l'oest quasi en calma.

© meteobadalona.com - model numèric calculat amb WXSIM de Thomas J. Ehrensperger


Interpretación de l'index UV

 

Index Descripció Protecció recomanada
0-2 Cap perill Ulleres de sol, si hi ha neu, a la platja, o per a pells fines: crema solar
3-5 Lleuger risc si no s'usa protecció Ulleres de sol i crema protectora, cobrir el cos amb teixits i barret, buscar l'ombra a migdia
6-7 Risc alt si no s'usa protecció Ulleres de sol i crema protectora de factor 15 o més, cobrir el cos amb roba, barret d'ales, i reduir el temps al sol des de dues hores abans fins a tres hores després del migdia solar (de 11:00  a 16: 00 durant l'estiu)
8-10 Risc molt alt si no s'usa protecció Ulleres de sol i crema protectora de factor 15 o més, cobrir el cos amb roba, barret d'ales, i reduir el temps al sol des de dues hores abans fins a tres hores després del migdia solar (de 11:00  a 16: 00 durant l'estiu) - la pell es pot cremar amb molt poca estona d'exposició!
11 + Risc extrem si no s'usa protecció Prendre totes les precaucions, entre elles: dur ulleres de sol i utilitzar protector solar, cobrir el cos amb camisa de màniga llarga i pantalons, usar un barret ample, i evitar el sol des de dues hores abans fins a tres hores després del migdia solar

Interpretació extreta de la web de Casacota amb la seva autorització.

 

Avís legal


Si quieres colaborar en el mantenimiento y la mejora de este observatorio, y la información que se ofrece desde esta web, puedes hacer una donación voluntaria para este fin.

Rankings web

 

World Weather Websites

 

Bo-Rox Wetter Topsites List

Desde el 10/02/08

 

Índice Robertsson

Meteoclimatic

Xarxes socials