Previsió per a: Badalona, 14:05Z 25 Feb, 2018Aquesta tarda: Serè. Màxima 13°C. UV index fins 2. Vent del sud aproximadament 7 Km/h.
Aquesta nit: Serè. Mínima 5°C. Vent de l'est aproximadament 6 Km/h al vespre, canviant a 13 Km/h després de mitjanit.

Dilluns: Molt ennuvolat al matí, canviant a ennuvolat a la tarda. Lleugera possibilitat de pluja. Màxima 11°C. UV index fins 2. Vent de l'est aproximadament 15 Km/h, a ratxes a 31 Km/h. Probabilitat de precipitació menys de 20 %. Precipitació menys de 2 mm.
Dilluns a la nit: Cobert al vespre, canviant a ennuvolat després de mitjanit. probabilitat de pluja al vespre, més tard lleugera probabilitat de pluja després de mitjanit. Mínima 6°C. Vent de l'est aproximadament 19 Km/h, a ratxes a 35 Km/h. Probabilitat de precipitació 30 %. Precipitació menys de 2 mm.

Dimarts: Parcialment ennuvolat al matí, canviant a parcialment a molt ennuvolat a la tarda. Màxima 11°C. UV index fins 3. Vent de l'est-nordest aproximadament 10 Km/h, a ratxes a 28 Km/h, al matí, canviant a est-sudest a la tarda.
Dimarts a la nit: Poc ennuvolat a parcialment ennuvolat al vespre, canviant a molt ennuvolat a ennuvolat després de mitjanit. Lleugera possibilitat de pluja després de mitjanit. Mínima 5°C. Vent de l'est aproximadament 11 Km/h, a ratxes a 26 Km/h. Probabilitat de precipitació menys de 20 %. Precipitació menys de 2 mm.

Dimecres: Cobert. Lleugera boira, irregular a la tarda. probabilitat de pluja al matí, més tard probabilitat de pluja a la tarda. Màxima 7°C, però temperatures en descens a la tarda. Sensació de fred pel vent de 0 a 3. UV index fins 1. Vent de l'est-nordest aproximadament 17 Km/h, a ratxes a 31 Km/h. Probabilitat de precipitació 80 %. Precipitació entre 10 i 20 mm.
Dimecres a la nit: Cobert. probabilitat de pluja al vespre, més tard lleugera probabilitat de pluja després de mitjanit. Mínima 4°C, però temperatures en ascens després de mitjanit. Sensació de fred pel vent de 0 a 5. Vent del nord aproximadament 11 Km/h, a ratxes a 27 Km/h, al vespre, canviant a 6 Km/h després de mitjanit. Probabilitat de precipitació 50 %. Precipitació aproximadament 2 mm.

Dijous: Parcialment a molt ennuvolat al matí, canviant a molt ennuvolat a ennuvolat a la tarda. Lleugera possibilitat de pluja a la tarda. Màxima 16°C. UV index fins 3. Vent del nord-nordest aproximadament 5 Km/h al matí, canviant a sud-sudest a la tarda. Probabilitat de precipitació 20 %. Precipitació menys de 2 mm.
Dijous a la nit: Molt ennuvolat al vespre, canviant a generalment serè després de mitjanit. Lleugera possibilitat de pluja. Mínima 8°C. Vent de l'oest-sudoest aproximadament 7 Km/h al vespre, canviant a 17 Km/h, a ratxes a 27 Km/h, després de mitjanit. Probabilitat de precipitació menys de 20 %. Precipitació menys de 2 mm.

Divendres: Assolellat. Màxima 17°C. UV index fins 4. Vent de l'oest-sudoest aproximadament 18 Km/h, a ratxes a 33 Km/h.
Divendres a la nit: Parcialment a molt ennuvolat al vespre, canviant a generalment serè després de mitjanit. Lleugera possibilitat de pluja. Mínima 9°C. Vent de l'oest-sudoest aproximadament 13 Km/h. Probabilitat de precipitació menys de 20 %. Precipitació menys de 2 mm.

Dissabte: Assolellat al matí, canviant a parcialment ennuvolat a la tarda. Màxima 17°C. UV index fins 4. Vent de l'oest aproximadament 21 Km/h, a ratxes a 37 Km/h.
Dissabte a la nit: Molt ennuvolat al vespre, canviant a ennuvolat després de mitjanit. Lleugera possibilitat de pluja després de mitjanit. Mínima 10°C. Vent de l'oest-sudoest aproximadament 9 Km/h. Probabilitat de precipitació 20 %. Precipitació menys de 2 mm.

Diumenge: Ennuvolat al matí, canviant a parcialment ennuvolat a la tarda. Lleugera possibilitat de pluja. Màxima 14°C. UV index fins 3. Vent de l'oest aproximadament 15 Km/h, a ratxes a 29 Km/h, al matí, canviant a 21 Km/h, a ratxes a 30 Km/h, a la tarda. Probabilitat de precipitació 20 %. Precipitació menys de 2 mm.
Diumenge a la nit: Serè. Mínima 8°C. Vent de l'oest aproximadament 16 Km/h, a ratxes a 24 Km/h.

© meteobadalona.com - model numèric calculat amb WXSIM de Thomas J. Ehrensperger


Interpretación de l'index UV

 

Index Descripció Protecció recomanada
0-2 Cap perill Ulleres de sol, si hi ha neu, a la platja, o per a pells fines: crema solar
3-5 Lleuger risc si no s'usa protecció Ulleres de sol i crema protectora, cobrir el cos amb teixits i barret, buscar l'ombra a migdia
6-7 Risc alt si no s'usa protecció Ulleres de sol i crema protectora de factor 15 o més, cobrir el cos amb roba, barret d'ales, i reduir el temps al sol des de dues hores abans fins a tres hores després del migdia solar (de 11:00  a 16: 00 durant l'estiu)
8-10 Risc molt alt si no s'usa protecció Ulleres de sol i crema protectora de factor 15 o més, cobrir el cos amb roba, barret d'ales, i reduir el temps al sol des de dues hores abans fins a tres hores després del migdia solar (de 11:00  a 16: 00 durant l'estiu) - la pell es pot cremar amb molt poca estona d'exposició!
11 + Risc extrem si no s'usa protecció Prendre totes les precaucions, entre elles: dur ulleres de sol i utilitzar protector solar, cobrir el cos amb camisa de màniga llarga i pantalons, usar un barret ample, i evitar el sol des de dues hores abans fins a tres hores després del migdia solar

Interpretació extreta de la web de Casacota amb la seva autorització.

 

Avís legal


Si quieres colaborar en el mantenimiento y la mejora de este observatorio, y la información que se ofrece desde esta web, puedes hacer una donación voluntaria para este fin.

Rankings web

 

World Weather Websites

 

Bo-Rox Wetter Topsites List

Desde el 10/02/08

 

Índice Robertsson

Meteoclimatic

Xarxes socials